Home   Over ons

Over ons

De winkel en het team van StudioKidz

Na ruim 6 jaar als Lief! winkel hebben we in 2012 besloten om volledig zelfstandig verder te gaan onder de naam Studio Kidz. Door deze verandering hopen we specifieker te kunnen inspelen op de wensen en behoeften van onze klantengroep maar willen we ook graag een nieuwe klantengroep kennis laten maken met onze winkel. We bieden momenteel een breed assortiment aan baby en kinderkleding aan tot een leeftijd van 10 jaar (maat 140/146). Ons beleid is dat we niet massaal inkopen. Wat u bij ons koopt is hierdoor redelijk exclusief en beperkt in onze regio verkrijgbaar. Dit wil echter niet zeggen dat u hiervoor de hoofdprijs betaald. Bij Studio Kidz treft u kleding en accessoires in verschillende prijs categorieën. Hierbij staat de productkwaliteit voorop. Regelmatig vinden er in onze winkels collectiewisselingen plaats waardoor u telkens een nieuw winkelbeeld aantreft.


In onze winkel treft u ervaren verkoopsters. Wij vinden bij Studio Kidz dat u ongedwongen moet kunnen rondsnuffelen in onze winkel. Uw kind(eren) kunnen zich vermaken in onze speelhoek en er is altijd wel een stoel en een tijdschrift aanwezig. Kunt u wat advies gebruiken dan staan we graag voor u klaar.

De Studio Kidz winkel is gelegen in het stadscentrum van Hengelo op korte afstand van parkeermogelijkheden. Naast de reguliere openingstijden is onze winkel elke donderdagavond geopend tot 21.00 uur en op de vaste koopzondag op de laatste zondag van de maand.